20 och 21 års fest :)

Hej alla!
Idag så började dagen med en hurtig promenad ner på stan med Sandra och Madde, shit vad kallt det var höll på att frysa i hjäl. Men men duktig som vi är gjorde vi det iaf. Väl nere på stan gick det fortare än väntat vi hittade faktiskt det vi ville ha på en gång. Jag hittade faktiskt en klänning som jag ska ha på mig ikväll :)
Men hurtigheten varade inte så länge, vi ringde Tunnan om skjuts hem, tack för de det var ju faktiskt iiissskallt ;)

Som sagt så fyllde jag 20 den 22a och Denice fyller 21 på Söndag så vi ska ha födelsedags fest ikväll med våra kära vänner! (men saknar er människor som är i thailand som borde vara med ikväll, ni vet vilka ni är)

Måste sätta igång och städa & laga mat nu så jag hinner, bye!

Tonight's gonna be a good night
!

Ännu en dag i skolan!

Hejs svejs! Är nyligen hemkommen från skolan, haft min första uppgift i dag ett seminarium. Det gick förvånansvärt bra, trodde det skulle vara jätte svårt men som sagt så stressar man ju alltid upp sig så mkt inför sånt här. Efter skolan åkte jag till stan för att uträtta lite ärenden, alltid lika tråkigt med utgifter både astma medicin och skolböcker inköpt för 3000. usch men men sånt man behöver :P

Sitter hemma nu bara och tar det lugnt, ska träffa Denice i kväll så vi kan ta och fixa lite inför i morgon! Sen ska vi hem till Sandra & Tunnan och mysa och spela lite spel :) 

Grattis Sandra till att du kom in på sköterskeskolan, nu blir vi studeringsvänner oxå ;)


bråttom iväg!

Jaa skoldagen i går var spännande, vi kom dit och fick lite informaion och sen var det pang på med en uppgift till på fredag hahah!! oj oj hur ska det här gå?, men men jag har inget annat val än att ro detta i land eftersom det här är det enda jag vill bli!

Men jag har lite bråttom just nu, ska iväg till sjukhuset och göra en lung rtg pga av min JÄVLA hosta som aldrig släpper, vart sjuk i 2 månader nu med konstant hosta.
Ringde Natasha i morse när jag kom hem från natt jobb så berättade hon att även hon skulle till rtg i dag! Vilket sammaträffande, bra då slipper man åka själv. Men måste dra nu om jag ska hinna...

hejsvejs!

Mitt första inlägg...

Då skriver jag mitt första inlägg...
Sitter i soffan med min nya dator och tittar på outsider, jaa det finns ju väldigt speciella männiksor kan jag ju börja med att säga. Medan jag sitter här har jag Anders och hans far springades runt omkring mig och försöker sätta upp en gardinstång, haha de blir nog bra det där grabbar.


Jag fick en väldig överaskning i dag, högskolan i gävle ringde och berättade att jag hade kommit in på sköterskelinjen. Chockad och glad var bara förnamnet om vad jag blev när dom ringde , men det kommer bli as bra tror jag,. Men det finns ingen tid att tänka, det är bara att kasta sig in i skolvärlden och sätta sig på föreläsningen kl 09:00 i morgon! ahh!!! men nervöst kan jag säga att det är iaf.

Men men nu ska jag ta ett bad och sen somna tidigt så jag är pigg i morgon :)
 får höra mer i morgon om första dagen i skolan, hahah.

GODNATT!











Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0