biomys

åhh slappa Söndag, legat i sängen hela dagen och latat oss :) Men nu på kvällen var jag och anders på bio med Sköld/Eriksson och såg FARSAN, hahahaha vissa scener var så roliga att man höll på dö, skrattade ihjäl oss! Den måste man bara se kan jag säga.
Imorgon börjar en ny kurs Anatomi och fysiologi, det ska bli spännande men det kommer bog bli svårt, har hört att den är svår men det blir nog bra.

Ska sova nu så jag är pigg imorgon godnatt sovgott!



Söndag....

Hej alla! har inte uppdaterat på länge sorry..
Ja i går så fyllde Anna 21 år, vi tjejer var hemma hos henne och drack, åt och hade jätte kul.
tack tjejer för en trevlig helg =)
Ligger i soffan nu och vilar, tänkte fortsätta med det en stund till..


Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
When it gets tough we gotta fight some more
We gotta fight for this love

Onsdag

Idag har varit en fartfylld dag med en massa olika uppdrag. Började dagen med att hämta upp Anna sedan åkte vi till mitt jobb och hämtade en bok som jag behöver till nästa kurs av Jmmis, tack för att jag fick låna den! sedan for vi till Valbo, Anna skulle kika på en säng till hennes nya lägenhet och jag skulle bara följa med. Hahah trodde jag ja, jag kunde inte hålla mig köpte nya gardiner och bordsunderlägg till hemmet, skit bra blev det, och det blev även en ny damsugare ( våran tidigare gick sönder i går och den köpte vi för typ 4 månader sen, men jag hade råkat kastat kvittot oops klantigt i know). Köpte även en våg, kan behövas nu när man hårdtränar så man får se om det blir någon vikt skillnad ;)
Efter vi var klara i valbo åkte vi vidare till stan och där köpte jag ett par nya skor från scorett, ska lägga upp lite bilder så ni får se.

Kom hem strax innan 5, bytte om direkt och åkte ner till gymmet och tränade med Denice, idag körde vi verkligen slut på oss själva. Körde igenom hela kroppen, känndes så skönt efteråt.

Sitter hemma nu och väntar på att tvätten ska bli klar så jag får ta och lägga mig, är så trött efter dagens bravader.



Kan behövas strykas lite ;P

4 för 50 kr på Jysk :) (dom är svarta)

Äntligen färdig

Man blir så glad när man har gjort klart något som har legat över en ett tag. Har gjort klart 2 uppgifter idag, hemtentan gick som på räls, plus att det var faktiskt rätt så roligt oxå. Så nu är jag ledig resten av veckan underbart =) 

Körde ett konditionspass i dag med Denice, vi är så duktiga. Sedan åkte jag och Anders till ica maxi och handlade och där träffade vi även på Denice och matte som oxå stor handlade. Så nu har jag och Anders preis smällt i oss pepparbiff med potatisgratäng, MUMS :)

Sitter helt slut i soffan nu och lyssnar på musik medan jag hör Anders sitter och spelar mördar spel på ps3, åhh ge mig en tvåa, hahah ;)

Ha en trevlig kväll allesammans!


plugg med brudarna :)

Sitter här hemma hos mig och pluggar med brudarna, sitter på sluttampen med hemtentan. Då blir vi ledig resten av veckan, underbart =)
I dag blir det hård träning med Denice, här ska fettet brännas.

Nu ska vi fortsätta så vi blir klar här så vi blir ledig i veckan :)

åhh blir galen !!!!!!!!!

åhh har suttit nu och gjort om min header och äntligen när man blev klar och hade sparat allt och skulle gå in och titta så hade inget sparats. så nu orkar jag inte bry mig nu får den vara ful, slängde ihop nå skit bara. nej usch vad arg jag är nu ska jag gå och äta.

Härliga söndag

Vaknade imorse pigg som en mört, var faktiskt rätt skönt lär jag säga. Igår blev en lugn kväll med mysmat hos mamma och pappa sen melodifestivalen hemma hos Andreas och Sara. 

I dag så har jag verkligen gjort nytta, började med att göra klart en skoluppgift som legat över mig nu någon vecka, lagat världens goaste köttfärspaj och betalat massa tråkiga räkningar sen så har jag även hunnit med att jobba på sjukhuset. Hade planerat att träna men det blev inget eftersom jag hoppade in och jobbade iställlet. Så lite duktig är jag iallafall tycker jag.

Sitter nu i soffan och tittar på tv med min kära pojke och det tänker jag fortsätta med så godnatt gott folk! Hoppas ni haft en bra helg ;)

Lördag

Hej alla! Igår blev en lugn kväll med Anna, skulle ut och äta men min kära bror blev sjuk. krya på dig!
Gick up tidigt i morse och tränade så underbart, beach 2010 here I come. Nej nu ska jag hem till mamma och pappa i bomhus, vågar inte stanna kvar hemma, Sillen kommer med sin hund och då är det bara att flytta på sig eftersom jag är livrädd!


hejdå!

Träning

ÅHH vad skönt det är att träna, har precis kommit hem från ett kondition/styrkepass med Denice. Känner mig så pigg! Sitter nu och väntar på Anders, vill ju veta vad det blir för god mat som serveras ;) Tur att man har en pojkvän som kan laga mat och vill laga,haha du är så duktig babe.

Nej nu är det duschen som gäller, ha en trevlig kväll allihopa!



Skratt i p-huset

Nu är vi klara med sista grupp uppgiften, så underbart. Bara en enskild uppgift kvar som ska vara klar om 2 veckor så då kan man ju räkna med att man får lite ledigt oxå :) Vi är så duktiga brudar som blev klar med uppgiften idag, bra jobbat!

Var ner på stan en snabbis med sandra och sandra, skulle försöka hitta något att fylla ut garderoben med men det blev inge idag heller, vart att vi åt ist, gott var det iaf. Men ett gott skratt fick man idag kan jag säga. Sundberg skulle stoppa in betallappen från niansparkerings hus åt mig (för framrutan är trasig) så hon satt däribak och skulle vara snäll och stoppa in den så vi kunde lämna p-huset. Men precis när flickan skulle stoppa in biljetten så kom det en vind pust och lappen flög ner på marken med typ 20 andra lika dana lappar, hahha gissa om jag skratta? Men hon gjorde ett tappert försök mellan skratten att leta reda på den rätta biljetten men det gick ju så där. jaa jag skratta så mycket att jag int ens kunde kliva ur bilen och hjälpa till. Ja och utan biljett kommer man inte ut och plus att det stod bilar bakom oss som undra vad vi höll på med. Men flickan löste det hela med att ringa på de ansvariga som sedan lyckades släppa ut oss. Äntligen kom vi ut och fick åka hem men oj oj vad vi skratta hahha

Men men i morgon så ska jag och Sundberg gå ner på stan igen och shoppa lite och kanske ta en fika och hinna plugga lite, nytta med nöje som man brukar säga. Men då kommer jag minsann inte ta bilen eftersom Sundberg ska med ;)


Nu ska jag och älskling ta och mysa lite hejsvejs!

Tisdag

Jaa då var det Tisdag snart onsdag) eftersom jag alltid skriver så sent, har väl haft en rätt så bra dag.
Har iaf tränat med Denice och det är ju lovley, gillar att jag har tagit tag i träningen.

Efter träningen så gick jag och Denice och Anna till sundberg och myste en stund med frukt och glass, Åhh nu har jag beställt löshår som Denice ska sätta in, ska prova en ny metod får se hur det känns, plus att den metoden Denice ska sätta in är billigare än den jag har nu så de är ju bra.
Imorgon blir det även skola från 9 till någon gång runt 2 sen ska jag Sandra Anna och Denice ner på stan och shoppa lite, Måste få inhandla lite nytt det kan behövas, ett par nys skor kanske?

Men som sagt nu är det lägg dags som gäller godnatt på er gott folk!


Allahjärtansdagsmys

jaa då var det sov dags snart då, lyckas alltid skriva så sent hmm...
Men denna dag har vart jätte mysig, började dagen lite segt var så sjukt trött, men då fick man samtal av matte att vi ska hitta på något i dag. Så jag och Anders kliver upp och klär på oss för en dag i pulka backen, åhh det är så roligt att åka! Men lata som vissa var så varade inte pulka aktiviteten så länge för det blev ju så jobbigt att gå upp och ner i backen hmm Älskling dags att börja träna lite kondition kanske?!
Men men sen så blev det mat från Mezopotamya med paret Denice & matte med den nyaste beck filmen, den är något att rekommendera ni som inte sett den än.

Så dagen har bestått av en massa mys och det gillar vi :) speciellt eftersom det är denna dag idag.



Här är lite bilder från i dag, (snott från Denice)






SVÄGERSKETRÄFF

Jaa har nyss klivit upp ur sängen så skönt, ska strax hoppa in i duschen för ikväll blir det svägrsketräff.
Vi brukar träffas vi brudar på Carlsson sidan en gång i kvartalet och gå ut och äta, det är så himla mysigt.

Anders jobbar ikväll igen så får se vad det blir för mig efter middagen, kanske utgång kanske hemma med en film, hmm får se vart kvällen slutar.

Men nu måste jag duscha och leta reda på något man kan ha på sig ikväll!

Mys fredag

Sitter hemma nu och fryser som en liten kyckling, har precis vart ute med Turbo en sväng.
I dag har vart en så skön dag, först i valbo med Sandra och Anna  sen myst med Denice.
Vi var en sväng på Ikea oxå, där hittar man alltid saker till hemmet, så bra. Men hittade inget på klädsidan, inte min dag idag när det gäller de, nytt försök imorgon kanske? ;) Efter valbo åker jag och hämtar Denice så åker vi till MAX, såå gott!!! Det var vi absolute värda med tanke på hur hårt vi har tränat hela veckan.


Anders jobbar ikväll så funderar om jag ska gå och lägga mig och mysa med turbo, blir så sent om man ska ligga vaken och vänta på pojken!
Men imorgon väntar en ny dag med svägersketräff mys mys :D



Träning

Åhhh ligger i soffan nu är helt slut efter boxningspasset som var i dag, både jag och Denice skakade när vi gick ut därifrån. Känns så bra att jag har kommit igång med träningen igen.
Var hos läkaren i dag och gjorde ytterliggare en astma undersökning, ja och konstaterade astma gjorde sköterskan iaf. Så nu är det bara att anpassa sig efter den skiten, men det känns ändå bra att veta vad som är fel, då kan jag ju iaf få medicin.

Ska mysa ner under filten nu med älskling och kolla på en film och äta fruktsallad och glass, MUMS :)
 


Godnatt på er gottfolk

ny start :)

Idag så har jag och Denice påbörjat  vårat nya hälsosamma liv, var på hälsostudion och körde afro power dans :)
Det var så roligt, känns riktigt bra att börja träna igen, hoppas jag håller mig någorlunda frisk iaf :) Plus att det finns massa olika pass, bla cor, thaiboxning, afro dans, latino och spinning, det är någonting jag rekomenderar.
Imorgon blir det två pass först latino sen thaiboxning, kommer vara helt slut men lika bra de.

Måste bara tillägga att jag och Anders är hundvakt till världens finaste hund. Att jag nämnner det är för att som många vet är jag LIVRÄDDD för hundar men har bestämt mig för att jag är trött på att vara rädd. Så nu har vi "lånat" oskars hund Turbo, han är så finl och världens snällaste, man kan inget annat än att tycka om den. Det går faktiskt väldigt bra än så länge :)

Sängdags nu då för en ny dag i morgon med plugg och träning!

godnatt everybody

Grattis älskling!

Grattis älskling på din 23 års dag :) vet att du inte tycker om det men jag skriver det iallafall så att alla kan se att du fyller år idag :D

Nu blir det TÅRTTAAA :D


Bara 6 månader kvar :)

Igår var en lyckad kväll, vart lite melodifestivals tittande och vin med tjejerna :) sen blev det utgång på Goya :) vi tittade även förbi Anders på Solo som öppnade igår, ahhh vad KAOS det var där, så mycket folk. Men det var så trångt så vi drog ner till stan istället.

Vaknade i morse av att Denice ringde, vi skulle ju beställa resa idag till turkiet :D Så Anders & jag åkte till Matte och Denice och satte oss och kollade på resor, lr det var jag och Denice som kollade, grabbarna satt mest och spelade tv spel.
Efter någon timme hittade vi ett jätte bra ställe i Alanya, 300 meter till stranden och stort utbud av shoping och nöjesaktiviteter,  TAGET :D Så den 24 juli åker vi 2 veckor till turkiet :D jiippii!!


Här kommer det bilder från i lördags :)











Läsa läsa läsa

bläää det ända jag gör just nu är att läsa känns det som, men nu har jag tagit lite paus :)

Igår var jag hos Sundberg med Josephine och myste lite till lets dance, fast vi satt mest och prata haha.
Fet som vi var så åt vi glass, godis och chips men även lite frukt faktiskt. Men nu måste man ta tag i träningen, men på tisdag ska jag och Denice faktiskt köpa kort på hälsostudion, hoppförhoppningsvis blir det lite ordning och reda då.

Idag vakande jag halv 1 och satte mig direkt i böckerna men som sagt så har jag tagit lite paus, de är jag faktiskt värd känner jag,
Ikväll så ska jag Denice och S.Forsberg kolla på Melodifestivalen  som börjar idag  och mysa lite.

nu lär jag fortsätta läsa vidare, kanske ses ikväll vem vet!?

Torsdag

Hallå där gott folk!

jaa vad har hänt för roligt i dag då? Kan börja med att vi kom till skolan kl 10 och satte igång med de underbara vetenskapliga artiklarna på engelska, hahaha det är så underhållande lr hur?
Sedan tog vi vår efterlängtade lunch och pratade om ännu några roliga upplevelser om varandra. För häromdagen så bjöd Anna oss på en berättelse som kommer räcka hela terminen ut, iaf för mig hahah! Alltid lika roligt när man kan bjuda på sig själv :)
Ja jag måste ju tillägga att jag trivs så bra med klassen och våran lilla fyra grupp ;D

Ikväll blir det att läsa litegrann men ska till Valbo också med Denice när hon slutat jobba.
Men nu måste jag sätta mig och börja läsa om jag ska komma någon vart.

hejsvejs :D

sovdags

Hej hej alla :)

Idag har det varit skola hela dagen, plugg plugg och åter plugg, men det är spännande som tur är...
Har inte hunnit med så mycket mer än så idag, haha usch vad tråkigt det där lät.

..men nu sitter jag i soffan och tittar på efterlyst, men ska ta och sova snart, upp tidigt i morgon för en heldag i skolan:P

Godnight!


Paradise!

Ska hem till Sandra Forsberg nu och kolla på Paradise finalen med Sandra Denice och Sandra sundberg :)
men det är ju faktiskt final och då borde man få köpa en liten påse godis, för det kommer jag göra, haha jag är såå dålig :D



bilder från i lördags


sov dags

Ikväll så blev det lite mys med Denice och Sandra till paradise hotell, sen nu så sitter jag här, ska ta och sova nu ska upp i skolan i morgon. 
Men tänkte lägga upp lite bilder från i lördags, men det krånglar just nu för att jag ska göra de...

jaja får göra det sen, Godnatt.




Sitter i skolan

Sitter här i skolan nu och har lunch, en föreläsning klar bara en till innan vi får sluta.

jaa men i lördags så hade jag och dencie vår födelsedags fest, det var väldigt roligt, först för fest hos Denice och sen  blev det utgång på goya. Tänkte lägga ut lite bilder från festen när jag kommer hem..

Igår så åkte jag hem till Denice vid 3 och städade lägenheten som var väldigt full med flaskor och dylikt, även med snus överallt. Men men det gick bra, torkade även listorna så Mattias du får inte gnälla! Sen så följde Denice med hem till oss där Matte och Anders satt och spelade tv spel. Vi kollade på sommaren med göran, såå braa! haha.
vi satt även och planerade lite om vi ska boka resa till turkiet till sommaren, det skulle vara så underbart att åka iväg, hoppas vi kommer iväg!


Men nu börjar lektion måste dra!



RSS 2.0